Punjači / AC adapteri

Što je baterija?

Električna baterija je uređaj koji se sastoji od jedne ili više elektrokemijskih čelija koje pretvaraju pohranjenu kemijsku energiju u električnu energiju. Svaka čelija sadrži pozitivan terminal ili katodu i negativan terminal ili anodu. Elektroliti dopuštaju ionima kretanje između elektroda i omogućujući time protok struje iz baterije za obavljanje rada.Sigurnost podataka - privatnost

Tvrtka Instal Eršek d.o.o. će poštivati anonimnost i privatnost korisnika ove web stranice. Tvrtka Instal Eršek d.o.o. može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi tvrtci Instal Eršek d.o.o. Instal Eršek d.o.o. će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga tvrtke Instal Eršek d.o.o. na zadovoljstvo korisnika. Instal Eršek d.o.o. se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika. Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili budu automatski zabilježene koriste se jedino i isključivo u skladu s ovom Izjavom.


Log zapisi
Instal Eršek d.o.o. bilježi sve posjete svojim stranicama. Prikupljene informacije uključuju IP adresu klijenta, popis stranica koje je posjetio, vrstu preglednika i druge podatke. Instal Eršek d.o.o. na ovaj način prikupljene informacija koristi isključivo za vlastite potrebe iz sigurnosnih razloga i za statističke analize.

Kolačići
Kolačići koje koriste stranice Instal Eršek d.o.o.  služe isključivo za identifikaciju sjednice pojedinog posjetitelja i ne bilježe nikakve druge informacije o posjetitelju, niti ih Instal Eršek d.o.o. ustupa trećim stranama.

Linkovi
Neki linkovi s ovih stranica pokazuju na druge stranice i resurse na Internetu koji nisu ni na koji način povezani s tvrtkom Instal Eršek d.o.o., niti Instal Eršek d.o.o. ima kontrolu nad njima. Posjetitelji naših stranica se podsjećaju da prilikom posjeta drugim stranicama provjere izjave o privatnosti ili druge relevantne dokumente koji reguliraju način prikupljanja osobnih podataka posjetitelja.

Osobni podaci
Sve osobne podatke, a posebno adrese elektroničke pošte, kontakt brojeve telefona, mobilnih i faks uređaja koje posjetitelj pošalje korištenjem elektroničke pošte, kroz forme ili na bilo koji drugi način Instal Eršek d.o.o. tretira kao poslovnu tajnu i ne dijeli s trećim stranama.

Izjava o privatnosti je sastavni dio Uvjeta poslovanja poduzeća Instal Eršek d.o.o. na stranicama baterije24.com te se odnosi na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju i koriste na navedenim stranicama te u kojim uvjetima i kome ih otkrivamo. Vaše podatke prije svega čuvamo te im možete uvijek pristupiti, promijeniti ili ih u potpunosti ukloniti.

Podatke prikupljamo, obrađujemo i čuvamo kako bi se pobrinuli da Vaše iskustvo korištenja stranice bude najugodnije, a sigurnost podataka na najvišoj razini. To smo proveli koristeći najsuvremenije enkripcijske metode te odabirom partnera koji iza sebe imaju iskustvo i reputaciju.

U svrhu potpune transparentnosti i maksimalne sigurnosti prilikom korištenja naših stranica molimo kupce da pažljivo pročitaju ovu izjavu. Ukoliko se slažete s izjavom, elektroničkom potvrdom se podrazumijeva da ste razumjeli naše Uvjete poslovanja te nam dajete privolu za prikupljanje, obradu i dijeljenje podataka u skladu s ovom izjavom i zakonskim odredbama.

Izjava o privatnosti poduzeća Instal Eršek d.o.o. se može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavom na stranici baterije24.com  te izmjene stupaju na snagu po samoj objavi na stranicama. Iz istoga razloga molimo kupce da periodično provjere stranicu o potencijalnim izmjenama Uvjeta poslovanja jer neće biti eksplicitno obaviješteni o promjenama.

Registracijom na stranicama baterije24.com od Vas tražimo neke podatke. Podatke koje tražimo od Vas putem registracije koristimo kako bi pružili čim kvalitetniju uslugu te za potrebe istraživanja tržišta i rješavanje reklamacija i sporova.

Dodatne podatke možemo tražiti u slučaju rezervacija robe ili naručivanja usluge gdje trebamo podatke nositelja rezervacije ili naručitelja usluge.

Instal Eršek d.o.o. će prema potrebama, odnosno kada to situacija zahtjeva podijeliti osobne podatke kupca. Situacije u kojima je to potrebno su: 

1. Partneri za distribuciju robe koji vrši dostavu robe i s kojom je tvrtka Instal Eršek d.o.o. u ugovorenom odnosu te su ispunjeni uvjeti zaštite osobnih podataka unutar pravnih okvira.

Sukladno uslugama distribucije partneri s kojima je Instal Eršek d.o.o. u ugovorenom odnosu ima pravo od kupca zatražiti na uvid njegovu osobnu iskaznicu u trenutku isporuke pošiljke. U slučaju da kupac ne posjeduje osobnu iskaznicu, ili drugi odgovarajući identifikacijski dokument, te nije moguće ustvrditi identitet osobe dostavljač ima pravo odbiti uručenje pošiljke.

U slučaju kršenja privatnosti podataka ili narušenja integriteta podataka unutar naše ili baze nekog od naših ugovorenih partnera obavijestiti ćemo nadležna tijela te sve relevantne osobe u roku 72 sata od nastalog prekršaja.

U slučaju da želite saznati više o tome koje podatke pohranjujemo te na koje načine, ili bilo što vezano uz zaštitu osobnih podataka slobodno nas kontaktirajte na voditelj-zbirke-osobnih-podataka@instalersek.hr.

Instal Eršek d.o.o. zadržava pravo izmjene ove izjave o privatnostii korištenja web stranice u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama, zbog toga se posjetiteljima preporuča periodička provjera sadržaja ove stranica.


Košarica

Vaša košarica je prazna

Moj račun
Niste prijavljeni
Prijava


Plaćanje

Plaćanje negotovinsko na transakcijski račun tvrtke: općom uplatnicom, virmanom, internet bankarstvom i pouzećem.

Negotovinsko na transakcijski račun tvrtke: općom uplatnicom, virmanom, internet bankarstvom i pouzećem.


Dostava