Punjači / AC adapteri

Što je baterija?

Električna baterija je uređaj koji se sastoji od jedne ili više elektrokemijskih čelija koje pretvaraju pohranjenu kemijsku energiju u električnu energiju. Svaka čelija sadrži pozitivan terminal ili katodu i negativan terminal ili anodu. Elektroliti dopuštaju ionima kretanje između elektroda i omogućujući time protok struje iz baterije za obavljanje rada.Baterija za Asus Eee PC 1015 / Typ AL32-1015 standardna baterija
Baterija za Asus Eee PC 1015 / Typ AL32-1015 standardna baterija Napon: 10,8V
Kapacitet: 4400mAh/48Wh
Tip: Li-Ion
Dimenzije: 202,7mm x 49,55mm x 21,45mm
203,03 Kn
Baterija za Asus Eee PC 1015 / Typ AL32-1015 standardna baterija Reci prijatelju za ovu stranicu ili proizvod

Baterija za Asus Eee PC 1015 / Typ AL32-1015 standardna baterija nižeg je kapaciteta i pristupačnije cijene koja sadrži zaštitnu elektroniku i ostale standardne komponente čime osigurava osnovnu razinu sigurnosti protiv preopterećenja i kratkog spoja. Baterija za Asus Eee PC 1015 / Typ AL32-1015 standardna baterija sadrži standardne komponente i testirana je u skladu sa strogim CE standardima sigurnosti EU tržišta (Njemačka distribucija). Baterija za Asus Eee PC 1015 / Typ AL32-1015 standardna baterija izrađena je od standardnih baterijskih ćelija renomiranih kineskih proizvođača.

Isporuka odmah ili u roku od 3-5 dana.
Jamstvo 6 mjeseci.

Oznaka za narudžbu standardne baterije: N91015-P

Oznaka za narudžbu baterije s visokokvalitetnim čelijama: N91015

Cijena baterije s visokokvalitetnim čelijama: 375,78 Kn

Preporučamo kupnju baterije s visokokvalitetnim čelijama (Panasonic, Sanyo, Sony ili sl.)!


Powery - visoka kvaliteta s tržišta tehnološkog diva Europske unije

Powery je robna marka iz Njemačke - svi proizvodi dolazi s centralnog skladišta u Berlinu što je jamstvo visoke razine kvalitete i sigurnosti.

Kapacitet naših baterija je isti kao original (ako baterija iz naše ponude nije original), a najčešće i veći. Kod prijenosnih računala 4400mAh je najčešće kapacitet nuđen na našem tržištu, dok kapacitet večine naših visokokvalitetnih baterija iznosi gotovo 20% više: 5200mAh.

Kvaliteta ugrađenih čelija u naše baterije je vrhunska  (Panasonic, Sanyo, Sony ili sl.) i zato mi imamo povrat manji od 0,2% svih isporučenih baterija (1 baterija na svakih 500 isporučenih).

Post prodajna podrška je takva da ako kažete da je baterija neispravna, na Vaš zahtijev šaljemo Vam novu ili vraćamo novac bez pitanja.

Sve navedene cijene su s uključenim PDV-om. Trošak dostave će se naknadno obračunati.

Za sve navedene stavke, osim ako to nije izričito navedeno u naslovu ili opisu, koriste se zamjenske visokokvalitetne baterijske čelije s odgovarajućim jamstvom.
Sve navedene tvrtke, marke i zaštitni znakovi su vlasništvo njihovih vlasnika, a koriste se samo za identifikaciju.


Košarica

Vaša košarica je prazna

Moj račun
Niste prijavljeni
Prijava


Plaćanje

Plaćanje negotovinsko na transakcijski račun tvrtke: općom uplatnicom, virmanom, internet bankarstvom i pouzećem.

Negotovinsko na transakcijski račun tvrtke: općom uplatnicom, virmanom, internet bankarstvom i pouzećem.


Dostava