Punjači / AC adapteri

Što je baterija?

Električna baterija je uređaj koji se sastoji od jedne ili više elektrokemijskih čelija koje pretvaraju pohranjenu kemijsku energiju u električnu energiju. Svaka čelija sadrži pozitivan terminal ili katodu i negativan terminal ili anodu. Elektroliti dopuštaju ionima kretanje između elektroda i omogućujući time protok struje iz baterije za obavljanje rada.



Baterija za Emporia Solid Plus
Baterija za Emporia Solid Plus Napon: 3,7V
Kapacitet: 1250mAh/4,6Wh
Tip: Li-Ion
Dimenzije: 60,1mm x 40mm x 7,60mm
16,45 EUR
123,94 HRK
Baterija za Emporia Solid Plus Reci prijatelju za ovu stranicu ili proizvod

Baterija za Emporia Solid Plus sadrži zaštitnu elektroniku i ostale kvalitetne komponente čime osigurava visoku razinu sigurnosti protiv preopterećenja i kratkog spoja. Baterija za Emporia Solid Plus sadrži napredne tehničke komponente i testirana je u skladu sa strogim CE standardima sigurnosti. Baterija za Emporia Solid Plus izrađena je od vrhunskih baterijskih ćelija Samsung, Panasonic, Sanyo ili drugih vodećih proizvođača.

Isporuka odmah ili u roku od 3-5 dana.
Jamstvo 6 mjeseci.

Oznaka za narudžbu: BEV33I


Powery - visoka kvaliteta s tržišta tehnološkog diva Europske unije

Powery je robna marka iz Njemačke - svi proizvodi dolazi s centralnog skladišta u Berlinu što je jamstvo visoke razine kvalitete i sigurnosti.

Kapacitet naših baterija je isti kao original (ako baterija iz naše ponude nije original), a najčešće i veći. Kod prijenosnih računala 4400mAh je najčešće kapacitet nuđen na našem tržištu, dok kapacitet večine naših visokokvalitetnih baterija iznosi gotovo 20% više: 5200mAh.

Kvaliteta ugrađenih čelija u naše baterije je vrhunska  (Panasonic, Sanyo, Sony ili sl.) i zato mi imamo povrat manji od 0,2% svih isporučenih baterija (1 baterija na svakih 500 isporučenih).

Post prodajna podrška je takva da ako kažete da je baterija neispravna, na Vaš zahtijev šaljemo Vam novu ili vraćamo novac bez pitanja.

Sve navedene cijene su s uključenim PDV-om. Trošak dostave će se naknadno obračunati.

Za sve navedene stavke, osim ako to nije izričito navedeno u naslovu ili opisu, koriste se zamjenske visokokvalitetne baterijske čelije s odgovarajućim jamstvom.
Sve navedene tvrtke, marke i zaštitni znakovi su vlasništvo njihovih vlasnika, a koriste se samo za identifikaciju.


Košarica

Vaša košarica je prazna

Moj račun
Niste prijavljeni
Prijava


Plaćanje

Plaćanje negotovinsko na transakcijski račun tvrtke: općom uplatnicom, virmanom, internet bankarstvom i pouzećem.

Negotovinsko na transakcijski račun tvrtke: općom uplatnicom, virmanom, internet bankarstvom i pouzećem.


Dostava



Dvojno iskazane cijene su izračunate prema fiksnom tečaju konverzije:
1€ = 7,53450 HRK