Punjači / AC adapteri

Što je baterija?

Električna baterija je uređaj koji se sastoji od jedne ili više elektrokemijskih čelija koje pretvaraju pohranjenu kemijsku energiju u električnu energiju. Svaka čelija sadrži pozitivan terminal ili katodu i negativan terminal ili anodu. Elektroliti dopuštaju ionima kretanje između elektroda i omogućujući time protok struje iz baterije za obavljanje rada.Način poslovanja i isporuka

1. Tko je Vaš prodavač?

Instal Eršek d.o.o.

Kralja Stjepana Tomaševića 9
10410 Velika Gorica

2. Kako naručiti?
Online narudžbe:
Korištenjem online košarice mozete poslati Vašu narudžbu za bilo koji od proizvoda iz naše ponude.

Molimo Vas da odredite količinu svakog pojedinog artikla.

Košarica automatski izračunava ukupnu cijenu narudžbe.

Slanje Vaše online narudžbe:
Jednom kada dodate sve proizvode u Vašu košaricu jednostavno kliknite ' Na narudžbu' da bi poslali svoju narudžbu. Također možete kliknuti na link 'Narudžba' koji se nalazi u lijevom meniju.

U informacijama o isporuci od Vas će se tražiti da unesete se potrebne informacije kao npr. adresa računa i adresa isporuke kao i preferirani oblik plaćanja. Da bi se narudžba procesuirala važno je da svi detalji budu potpuni i ispravni. Prihvaćene narudžbe podliježu našim Uvjetima prodaje (koje možete vidjeti i na www.baterije24.com)
Jednom kada je narudžba poslana, te ako smo je mi dobili, dobiti ćete potvrdu narudžbe sa okvirnim vremenom isporuke.

3. Dobavljivost proizvoda
Proizvodi su dobavljivi ukoliko ih imamo na skladištu. Ukoliko pri primitku narudžbe proizvodi nisu više dobavljivi, biti ćete u mogućnosti zamjeniti ih sa proizvodom adekvatne cijene / kvalitete ili otkazati narudžbu. Narudžbe koje su već uplaćene i primljene od strane www.baterije24.com će biti refundirane u najkraćem mogućem roku.

4. Informacije o cijeni
Ukoliko, zbog greške ili previda, cijena objavljena na stranicama nije ispravna ili je promjenjena, zadržavamo pravo na izmjenu. Ukoliko do toga dođe www.baterije24.com informirati će Vas o promjeni ili ispravnosti cijene te Vam pružiti priliku da ponovno potvrdite ili otkažete svoju narudžbu. Također www.baterije24.com ima pravo otkazati narudžbu.

Sve cijene ukljucuju PDV te su izražene u kunama. Cijene ne uključuju troškove slanja robe.

5. Mogućnosti plaćanja
Opcija plaćanja po narudžbi:
Pri plaćanju narudžbe možete izabrati više metoda plaćanja na transakcijski račun: općom uplatnicom, virmanom, net bankingom i pouzećem.

Plaćanje nakon isporuke:
Zadržavamo pravo da registiriranim stalnim kupcima omogućimo odgodu plaćanja robe po dogovoru.


6. Isporuka
www.baterije24.com će se truditi da dostava uvijek bude izvršena u što skorijem roku. Ukoliko je traženi proizvod na skladištu, biti će isporučen u slijedeća 24 sata. Uobičajeni rok isporuke je 3-5 radna dana. Narudžbe koje uključuju prozivode koji nisu odmah dostupni biti će isporučene čim traženi proizvodi dođu na skladište.

7. Vlasništvo nad proizvodima
Proizvodi poslani / isporučeni ostaju u vlašnistvu www.baterije24.com do dospijeća uplate u punom iznosu.


8. Povrat robe
Tvrtka će omogućiti puni povrat novca (izuzev troškova slanja) ukoliko proizvod koji ste odabrali bude neispravan, te ukoliko se to ispostavi unutar 15 dana od isporuke. Molimo Vas da kontaktirate našu korisničku podršku na 01 6219 283, 6219 284 ili nas kontaktirate na info@instalersek.hr. Povrat novca će biti prihvaćen pod uvijetom: da je proizvod vraćen u originalnoj kutiji, u 'kao novom' stanju, s kompletnim pakiranjem, te sa svim dodacima sa kojima je došao.


9. Zaštita podataka
www.baterije24.com će u potpunosti zaštititi podatke dane pri ispunjavanju narudžbe. Ti podaci će se koristiti isključivo kao baza podataka za naše potrebe prodaje, marketinga itd. Podaci se NE dijele s drugim subjektima. Ukoliko se ne slažete s ovim uvijetima, u bilo kojem trenutku imate pravo obavijestiti nas pismeno ili email-om na info@instalersek.hr


10. Povrat i zbrinjavanje baterija
U skladu sa zakonom krajnji kupci su obavezni vratiti iskorištene baterije prodavaču iskljucivo radi zbrinjavanja. Podlozno je kaznenom zakonu odlaganje baterija u konvencionalne kante za smeće. Iskorištene baterije mogu biti poslane nazad u www.baterije24.com ili mogu biti ostavljene kod lokalnih prodavača baterija.


11. Uvijeti prodaje
Primjenju se uvijeti prodaje (UP) koje je postavio www.baterije24.com


Košarica

Vaša košarica je prazna

Moj račun
Niste prijavljeni
Prijava


Plaćanje

Plaćanje negotovinsko na transakcijski račun tvrtke: općom uplatnicom, virmanom, internet bankarstvom i pouzećem.

Negotovinsko na transakcijski račun tvrtke: općom uplatnicom, virmanom, internet bankarstvom i pouzećem.


DostavaDvojno iskazane cijene su izračunate prema fiksnom tečaju konverzije:
1€ = 7,53450 HRK