Punjači / AC adapteri

Što je baterija?

Električna baterija je uređaj koji se sastoji od jedne ili više elektrokemijskih čelija koje pretvaraju pohranjenu kemijsku energiju u električnu energiju. Svaka čelija sadrži pozitivan terminal ili katodu i negativan terminal ili anodu. Elektroliti dopuštaju ionima kretanje između elektroda i omogućujući time protok struje iz baterije za obavljanje rada.Jamstvo i reklamacije

JAMSTVO
Sve nove proizvode prodajemo s proizvođačevim jamstvom od 6 mjeseci. Svi detalji u vezi jamstva su dostupni kod našeg tima za korisničku podršku. Ukoliko tvrtka nije u mogućnosti otkloniti kvar ili zamjeniti neispravni proizvoditi, ponudit će Vam povrat novaca u punom iznosu. Vaša je obaveza vratiti neispravan proizvod na mjesto kupnje, o Vašem trosku, gdje će proizvod biti popravljen ili zamjenjen novim, te isporučen Vama o trošaku tvrtke.

Ukoliko se uspostavi da je proizvod bio na bilo koji način krivo korišten, jamstvo će biti zanemareno, i Vi ćete biti odgovorni za trošak popravka i ponovnu isporuku proizvoda. Ukoliko nije pronadena greška u radu proizvoda Vi ćete biti odgovorni za popravak i ponovno slanje proizvoda. Tvrtka nije odovorna za eventualnu štetu nastalu na proizvodu pri transportu. Tvrtka preporuča da koristite dostatnu količinu zaštitnog materijala pri pakiranju proizvoda i slanju robe. Za savjet o pakiranju robe možete nazvati naš tim korisničke podrške.

Jamstvo ne pokriva slučajnu štetu i kvarove nastale modifikacijom,a koji nisu nastali zbog greške proizvođača. Tvrtka ne može biti odgovorna za troškove nastale zbog neautoriziranih popravaka na proizvodima te poništava jamstvo u tom slučaju.

U slučaju kvara na proizvodu, tvrtka neće biti odgovorna za eventualni gubitak podataka.

SLANJE PROIZVODA NA SERVIS VRŠI SE NA TROŠAK KUPCA, A POVRAT POPRAVLJENE ILI ZAMJENJENOG PROIZVODA NA TROŠAK PRODAVAČA!

VRAĆANJE ROBE I POVRAT NOVCA
Tvrtka će omogućiti puni povrat novaca (izuzev troškova slanja) ukoliko proizvod koji ste odabrali bude nispravan, te ukoliko se to ispostavi unutar 15 dana od isporuke. Molimo Vas da kontaktirate našu korisničku podršku na 01/6219 283, 6219 284 ili nas kontaktirate na info@instalersek.hr ili info@baterije24.com.  Povrat novca će biti prihvaćen pod uvijetom da je proizvod vraćen u originalnoj kutiji, u 'kao novom' stanju, s kompletnim pakiranjem, te sa svim dodacima s kojima je došao.

Nećete biti u mogućnosti dobiti povrat novaca ili zamjenu ostećenih proizvoda ukoliko je šteta nastala na proizvodu zato što se niste pridržavali proizvođačevih uvijeta glede instalacije, formiranja ili održavanja proizvoda.


Košarica

Vaša košarica je prazna

Moj račun
Niste prijavljeni
Prijava


Plaćanje

Plaćanje negotovinsko na transakcijski račun tvrtke: općom uplatnicom, virmanom, internet bankarstvom i pouzećem.

Negotovinsko na transakcijski račun tvrtke: općom uplatnicom, virmanom, internet bankarstvom i pouzećem.


DostavaDvojno iskazane cijene su izračunate prema fiksnom tečaju konverzije:
1€ = 7,53450 HRK