Punjači / AC adapteri

Primarne baterije

Primarne baterije (za jednokratnu uporabu) koristiti se samo jednom i odbaciju jer se materijal elektroda nepovratno promijenio tijekom pražnjenja. Uobičajeni primjeri su alkalne baterije koje se koriste za svjetiljke i mnoštvo prijenosnih uređaja.Odricanje od odgovornosti

Mi nismo odgovorni za sadrzaje internet web stranica koje su povezane sa našim ili formiraju naše stranice. Korisnik / posjetitelj koji posjećuje sranice koje nisu www.baterije24.com to radi na svoj vlastiti rizik.

Iako se trudimo da bi Vam osigurali stranicu bez grešaka, ne možemo garantirati da će cijeli sadrzaj biti 100% ispravan i potpun. To uključuje cijene, informacije o proizvodima, specifikacije proizvoda i kompatibilnost proizvoda. Kao takvi zadržavamo pravo na ispravke grešaka ili netočnosti. To pravo se prenosi i na narudžbe koje su već predane i zaprimljene putem naše web stranice.

Ne dajemo nikakva jamstva, izrečena ili implicirana, glede naših web stranica. Pristankom na ove uvijete pristajete na to da naša stranica, njeni direktori, zaposlenici ili drugi predstavnici nisu odgovorni za bilo kakvu štetu nastalu, korištenjem ovih stranica ili njenog sadržaja.

Sadržaj ovih stranica uključuje tekst, strukturu, slike, fotografije, grafike, ilustracije, dizajn, pisani ili bilo kakav drugi materijal uključujući i program i kod koji upravlja stranicama i njenim sadržajem i njihov sadržaj je zastićen autorskim pravima koja posjeduje www.baterije24.com
Posjetitelj www.baterije24.com priznaje da nema prava na korištenje sadržaja ovih stranica. Za korištenje bilo kakvih materijala sa ovih stranica, nužno je kontaktirati nas na info@baterije24.com za pristanak.

Košarica

Vaša košarica je prazna

Moj račun
Niste prijavljeni
Prijava


Plaćanje

Plaćanje negotovinsko na transakcijski račun tvrtke: općom uplatnicom, virmanom, internet bankarstvom i pouzećem.

Negotovinsko na transakcijski račun tvrtke: općom uplatnicom, virmanom, internet bankarstvom i pouzećem.


DostavaDvojno iskazane cijene su izračunate prema fiksnom tečaju konverzije:
1€ = 7,53450 HRK